MIS Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Bangalore, Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. WESHARE TECHNOLOGIES LLP will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. WESHARE TECHNOLOGIES LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. WESHARE TECHNOLOGIES LLP does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No +02, Block J, Mantri Tranquil Appt, Kankapura- Road, Gubalalaroad, Near Singapore Garden , Bangalore Karnataka 560076.
8. What are the timings of this job?
Ans. WESHARE TECHNOLOGIES LLP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Management Information System Executive
Apply Management Information System Executive Lkss and associates Bengaluru, Karnataka Apply 21 hours agoFull–time Preparation of MIS as per business requirement Smart fresher with Excel knowledge & understanding or Experience range of 1-2 years ...
-
MIS and Reporting
Job Description Strong logical & analytical thinking, verbal & written communication skills Strong problem solving, troubleshooting & multitasking skills Participate in analyzing, troubleshooting & resolving issues raised by client Re...
-
MIS Executive | SnD
About Ninjacart Ninjacart is India's leading agri-platform, which leverages technology and data to organize the agri commerce ecosystem. Over the last 6 years, our made-for-India technology and India-centric solutions have disrupted the way fruits an...