Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Jamshedpur, Jharkhand
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Good Knowledge Of Appscripts & Javascripts.Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Google Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel | Skills Needed : Computer
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Keshavji Chhaganlal Jewellers Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Keshavji Chhaganlal Jewellers Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Keshavji Chhaganlal Jewellers Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Keshavji Chhaganlal Jewellers Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bistupur, Jamshedpur..
8. What are the timings of this job?
Ans. Keshavji Chhaganlal Jewellers Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:45 AM - 7:30 PM | Wednesday to Monday
Related jobs
-
MIS Executive|Jamshedpur
Involute Skill Academy offers best skill development training in Jharkhand. We provide skill Oriented programs and certification courses.ISA is our Training Academy in creating & enhancing 'Skill Development' space. ISA is collaborated with MRD, ...
-
MIS Executive
We are searching for an innovative, well-organized MIS executive to join our company. We work on Government Project (DDU-GKY). Responsibilities of MIS Executives: Supervising the development and maintenance of websites and ensuring the protection of ...
-
Back Office and MIS Executive Hiring for NonVoice Process Fresher can apply
An Urgent Requirement For graduates and under graduates for Data Entry Good communication skill require Required Age 18 to 35 Years Full Time Sunday Fix Off Freshers Welcome Experienced candidates also apply Role Backend Computer Data Entry Operator ...