Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organising Files And Paper Works, Ensuring Accuracy. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, Inventory Management, Stock Management, Manage Operations | Skills Needed : Computer

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fitness Fuel 360 will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fitness Fuel 360 expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fitness Fuel 360 expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Inventory management, Manage operations, Stock management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Fitness Fuel 360 expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No-5, Shop No. 03, Neel Rosalia, Sector +, Ulwe, Navi Mumbai, Maharashtra 410206.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fitness Fuel 360 expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 7:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Fitness Fuel 360

Related jobs

  • Manager MIS

    Industry: Construction Qualification: CA qualified Experience - 4-6 years Salary Range - 12-16 LPA Location: Lower Parel, Mumbai Key Skills: • SAP experience is a must. • Must be able to prepare dashboards (powerpoint and excel) Key Responsibilities:...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior MIS Executive

    Senior MIS Executive Job Description Senior MIS Executive Your Job You’re not the person who will settle for just any role. Neither are we. Because we’re out to create Better Care for a Better World, and that takes a certain kind of person and teams ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive|AGRI|FIN|CORPORATE|CORP|Marketing Branches Operations

    Experience Required- 3-6 years in Operations and MIS handling Skills required- MS Office specifically excel, Excellent Oral and written Communication skill Roles and Responsibilities- Maintenance of overall MIS for the operations under Microfinance B...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now