MIS Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 19K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TRANSECUTE SOLUTIONS PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TRANSECUTE SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TRANSECUTE SOLUTIONS PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 72,ADITYA INDUSTRIAL ESTATE, 3RD FLOOR, CHINCHOLI BUNDER,MALAD LINK ROAD, MALAD WEST MUMBAI Mumbai City MH 400064 IN.
8. What are the timings of this job?
Ans. TRANSECUTE SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
MIS cum Account Executive
• Job description/responsibilities to be done by the resource : ( Accounts Officer) • Preparation and rolling out of different MISs(with respect to Bookings & Collections) to management for business verticals of ICE on a daily basis. • Preparatio...
-
MIS Executive|AGRI|FIN|CORPORATE|CORP|Marketing Branches Operations
Experience Required- 3-6 years in Operations and MIS handling Skills required- MS Office specifically excel, Excellent Oral and written Communication skill Roles and Responsibilities- Maintenance of overall MIS for the operations under Microfinance B...
-
Manager MIS
Industry: Construction Qualification: CA qualified Experience - 4-6 years Salary Range - 12-16 LPA Location: Lower Parel, Mumbai Key Skills: • SAP experience is a must. • Must be able to prepare dashboards (powerpoint and excel) Key Responsibilities:...