Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Gurgaon, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shyam retail Store will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shyam retail Store expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shyam retail Store expects the candidate to have the following skills: Advanced excel.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shyam retail Store expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Unlimited zone,opp Hanuman murti.ramlila ground,sadar bazar, gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shyam retail Store expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shyam retail Store

Related jobs

  • Finance Executive

    Full Job Description Job description CA/B.Com PQE 3-5 years+ (Mix of Big 4 and Industry preferable) - FMCG/Retail/Health/Education experience preferable - Worked as Senior Manager or Head of Finance for 2 years or so for overall end to end experience...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Gurgaon, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Full Job Description Job Responsibilities: Preparing daily, weekly and monthly reports (Accuracy/Productivity/TAT etc.) Track and prepare weekly & monthly reports Years of Experience: 3 - 6 years of experience as MIS Educational Qualification: An...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Full Job Description Candidate should have knowledge of MS office. Perfection in excel is must. Independent can work on computer & Excel. Communication skills should be good. Note: Male candidate need to apply only Delhi NCR candidates would be p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now