MIS Executive
- Category: Android Developer Jobs
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 18K
- Published on: 2025/09/21
Apply on WorkIndia.in
Mis Executive
S
Sonicsoft Solutions Private Limited
Haryana
Apply on WorkIndia.in
14 hours ago
₹18T–₹26T a month
Full–time
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sonicsoft Solutions Private Limited will provide a salary in the range of 18000 INR to 26000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sonicsoft Solutions Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sonicsoft Solutions Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: DLF Phase 4 - Gurgaon.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sonicsoft Solutions Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift
Related jobs
-
Android Developer
Zomato Off Campus Drive 2020 | Android Developer | BE / B.Tech / ME / M.Tech | Gurgaon
-
HARSAC Recruitment 2024| Project Assistant| Mobile|
Haryana Space Applications Centre. Recruitment - HARSAC Recruitment 2024 for Project Assistant, Mobile Application Developer, Software Developer, Team Leader, Research Associate III, Sr. GIS Developer, Jr. Software Developer , Sr. Software
-
Flutter Developer
We are looking for a Mobile Developer who has experience in developing mobile applications both iOS and Android using Flutter Development Framework (Flutter SDK, Dart Language, Flutter widgets).