Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Making Entries In Mis In Excel, Updating Records, Providing Status, Generating Reports In Excel And Word. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, Basic Excel, Internet Surfing, MS Word | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rajeev Kapoor & Associates will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rajeev Kapoor & Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rajeev Kapoor & Associates expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rajeev Kapoor & Associates expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector-18, Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rajeev Kapoor & Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rajeev Kapoor & Associates

Related jobs

  • MIS Executive

    Full Job Description 1. Preparation of MIS reports from the data available on sheets. 2. Responsible for the preparation & maintenance of MIS Reports on Daily, Weekly & Monthly basis. 3. Creating and updating Dashboards for management (Busine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Hiring for Mis Executive | operation

    Full Job Description Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More Than 2 Years Experience Compulsory. | > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel, Basic Excel,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Management Information System Executive

    Preparation of MIS reports from the data available on sheets. · Responsible for the preparation & maintenance of MIS Reports on a Daily, Weekly & Monthly basis. · Creating and updating Dashboards for management (Business Intelligence, MIS rep...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now