Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Data Collection And Analysis For All Divisions Including Production, Sales And All Operations. Knowing Advanced Excel Is A Must. Vlookup, Hlookup Is Required. Macros Knowledge Is Preferred. Hindi Speaking Is Must. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, MS Word

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KSK Engineering Industries Private Limited will provide a salary in the range of 17000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KSK Engineering Industries Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KSK Engineering Industries Private Limited expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. KSK Engineering Industries Private Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1+ RN Mukherjee Road.

8. What are the timings of this job?
Ans. KSK Engineering Industries Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: KSK Engineering Industries Private Limited

Related jobs

  • MIS Executive

    Full Job Description We are Ginteja Insurance Brokers Private Limited (A joint Venture Two Big companies - Shyam Steel and Sastasundar). Roles and Responsibilities: Must have experience using Management Information System (MIS). Very Good Knowledge o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Twenty-four Parganas, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Analyst | MIS Executive

    Full Job Description About the Company We are a start-up in the Tea space. Infusing the traditional Chai with authentic and flavourful ingredients – all NATURAL, we present to you the quintessential Indian drink with a modern twist – to appeal to the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    Role: Data Entry / MIS Industry Type: Garment Manufacturing Functional Area: Factory data entry & reporting Job description • Data entry and analysis • Creating spreadsheets with large numbers of figures without mistakes • Knowledge of invoicing ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now