Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Advanced Excel

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd will provide a salary in the range of 14000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-R-4, 4th Floor, Korum Mall, Eastern Express Highway, Samata Nagar, Thane West, Thane 400606..

8. What are the timings of this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Everest Fleet Pvt Ltd

Related jobs

  • MIS Executive

    Qualification - BE/DIP ME/BCA/BSC( male required) Experience- 1-2 Years Key skills- • should have a good communication skills • must having good knowledge about MS-EXCEL/ADV EXCEL and SAP • Data management • Reporting Contact - HR. Dhanashri 81778+54...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Duties: • Should be Graduate with Minimum 3-5 years of experience. • Should be from FMCG or Liquor Industry. • Should be Good in advanced excel, vlook up, Pivot • Should have good Communication skills and must be Presentable • Will be closely working...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Please recommend, We urgently require MIS Executive, HQ: Mumbai for a large Pharma company. CTC : Rs.4.50 lacs p.a. Location: Mumbai Job Description:- • MIS Preparation • Handling Field Force • Preparing Target Vs Achievements Reports • Processing ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now