Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: bengaluru, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Skills Needed : Tally, Computer, MS CIT, Email | Advanced Excel, MS Power Point, Basic Excel, > 30 WPM Typing Speed, Internet Surfing, MS Word

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RS Engineering Works will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RS Engineering Works expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RS Engineering Works expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms cit, Ms power point, Ms word, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 52, Esther Enclave, 3rd Cross, Jayanthi nagar, Horamavu, Bengaluru - 560043.

8. What are the timings of this job?
Ans. RS Engineering Works expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: RS Engineering Works

Related jobs

  • IT Recruiter

    We have an opening for an IT recruiter in our current organisation.kindly send your CV Location - BangaloreExperience - 0 to 6 yrs (opening for Freshers also),CTC - Depends on Interview and experience,Time - +.30Am to 6.30PM,Work from office.Job desc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    Role - Digital Marketing Executive Location - Bangalore Experience - 6 months to 1 year Roles and Responsibility: 1. Work on attractive posts and handle content 2. Handle social media accounts/pages/groups. 3. Write short Blogs. Skill(s) required SEO...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Team Lead | Senior Business Development Executive

    The Team Lead / Senior Business Development Executive will assist the Sales Head with the effective operations of the sales team. He/ She will help generate new business and attracts potential customers by new lead generation and also by coordinating...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now