Mis Executive

  • Category: Admin Executive
  • Location: Delhi , Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel | Skills Needed : Computer

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AVK Solutions will provide a salary in the range of 12100 INR to 17100 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AVK Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AVK Solutions expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VAISHALI SECTOR -4 ,MAHALAXMI METRO TOWER ,GHAZIABAD.

8. What are the timings of this job?
Ans. AVK Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: AVK Solutions

Related jobs

  • Relationship Manager|All India

    Job Description Roles and Responsibilities To promote all the product line of Mutual Fund To up sell Mutual Fund products to Retail/HNI Clients To generate fresh leads and acquire clients through reference to shore up the clientele To achieve sales a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Required Data Entry Clerk | Remote Job from Delhi

    For our in-house project we are required Data Entry Clerk in Shahdara Delhi who can work part-time remotely anywhere from Delhi. Ideal candidate should have their own Laptop / Computer / Latest Mobile Phone with good connectivity over Internet (10 MB...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Delhi , Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delhi Metro Railway Corporation |dmrc| Require Security|

    Post : CFA METRO Security Guard Salary : 16000/- Eligibility :Minimum 10th Pass Heig Sift : by routing same day work Location : Delhi NCR

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Delhi , Delhi

    2025/09/21


    Apply Now