Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Computer Or Laptop Is Compulsory. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Navya Tarang will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Navya Tarang expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Navya Tarang does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Navya Tarang expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector-32,Chandigarh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Navya Tarang expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Navya Tarang Punjab

Related jobs

  • MIS Executive

    Full Job Description Responsible to manage back-end activities. To prepare daily MIS and reports on various portfolio's. Regular updates on MIS and reports. Sharing the reports regularly with team members. General Back-end office work in routine. Sho...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Finance Executive

    Full Job Description Urgent requirement for Finance executive. For a food a manufacturing in dera bassi. Pay scale 3.0 to 3.6 Lakhs/Per Annum Qualification- MBA (Finance) or B.com Contact: ++15084867 Duties & Responsibilities: Shall be responsibl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Dera Bassi, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Agri|Dairy|Sales Officer | Barnala

    Group Company: HDFC Bank Limited Designation: Retail Agri-Dairy-Sales Officer (SBU44-1_313_100041) Office Location: BARNALA - PUNJAB Barnala (Branch) Position description: Support Business team through various data analysis, telecalling etc. Primary ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Barnala, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now