Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel, Internet Surfing, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jeffa resource management will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jeffa resource management expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jeffa resource management expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Jeffa resource management expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chennai,TN.
8. What are the timings of this job?
Ans. Jeffa resource management expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
MIS Executive Analytics
MISMIS Executive/Excel Expert Job Description • Expert at using various MS Office tools • Run & create functions, pivot tables, Formulas, VLOOKUP, charts, Macros & Automatization • Use Excel formulas to add necessary formatting to report spre...
-
MIS EXECUTIVE
WE ARE HIRING FOR FRESHERS AND EXPERIENCE CANDIDATES
-
CAFS HIRING | MIS Executive
Good communication skills Should have good knowledge in MS Excel VLookup, HLookup, Nested if, Count if, Sum if, Index & Match, Pivot Table, Mail Merge knowledge in Preparing MIS Reports, Data Analytics, Business Strategy & Operations