Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Advanced Excel, Basic Excel | Skills Needed : Computer
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jaipur Art Jewellery will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jaipur Art Jewellery expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jaipur Art Jewellery expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B406, Jaswanti Allied Business Centre, Kachpada, Malad West.
8. What are the timings of this job?
Ans. Jaipur Art Jewellery expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Finance Executive
Job Summary Join our team as a Finance executive on an exciting journey in the world of digital marketing. As an ideal the candidate will have experience using the tools of accounts, including MS Excel and Tally along with strong analytical skills.Fi...
-
MIS Executive Job in Mumbai at CaratLane Trading Private
MIS Executive Job in Mumbai at About Company: CaratLane is one of India's leading e-commerce companies and one of the most visible online brands since its inception in October 2008. Listed among the top 20 hottest e-commerce sites in India in a data ...
-
QA Automation |Python | Selenium| at Braincranx
Job details No matching job preferences Job type Full-time Regular / Permanent Contractual / Temporary Freelance Shift and schedule Day shift Monday to Friday Benefits & Perks Work from home, Provident Fund, Health insurance, Cell phone reimburse...