Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Bhopal, Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Creating Mis Documentation To Facilitate Efficient Operations And Simple System Upkeep.Ensuring The Privacy Of All Customers, Employees And Company Records.Excellent Decision-Making Abilitiesability To Oversee Multiple Projects At Onceproficiency In Speaking With Persons From Various Commercial And Technology Backgrounds. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, MS Word, MS Power Point | Skills Needed : Computer

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Herald capital private limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Herald capital private limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Herald capital private limited expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Herald capital private limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Herald Capital Private LimitedAddress - Office no 21 fourth floor maple complex Street main hoshangabad road Bhopal..

8. What are the timings of this job?
Ans. Herald capital private limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Herald capital private limited Bhopal, Madhya Pradesh

Related jobs

  • Area Coordinator- (MIS Executive)

    Position/ Title: Area Coordinator- (MIS Executive) Grade: A4 Reports to: Area / Zonal Head Salary: up to 400000 p.a Key Deliverables Job Activities Data Management: Collect, organize and maintain large sets of data from various departments. Ensure da...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/10/05


    Apply Now

  • Walk-In For MIS Executive

    **Job Title:** MIS Executive To make a report of every meeting and discussion in the office, while possessing advanced knowledge of Excel. We are seeking an experienced MIS Executive to join our team at qedge-inspection-technology. The successful can...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Thane, Maharashtra

    2025/10/05


    Apply Now

  • MIS Executive Cum Coordinator

    Greetings from Synergy Resource Solutions, a leading HR Management Consultancy Firm. About Client "Our Client is the Management Consulting Firm who executes the Business Turnover Enhancement for MSMEs, SMEs, and Engineering start-ups. They design &am...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/10/05


    Apply Now