Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Knowledge Of Excel And Mis Reporting. Advanced Excel, MS Power Point | Skills Needed : Computer
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. EDP Services will provide a salary in the range of 22000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. EDP Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. EDP Services expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Ms power point.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gurgaon location.
8. What are the timings of this job?
Ans. EDP Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Associate | Tax | National | TAX | ACR | Gurgaon
As a global leader in assurance, tax, transaction and advisory services, we hire and develop the most passionate people in their field to help build a better working world. This starts with a culture that believes in giving you the training, opportun...
-
Payroll Executive | Greyt | Keka| Excel| TDS Software
Responsibilities: Responsible for End-to-end Payroll processing. Responsible for Validating, Updating and Preparing monthly online LWF, ESC, Professional Tax, ESI & EPF returns. GREYT / KEKA/ Excel/ TDS Software Generation of ESIC temporary cards...
-
MIS Executive
Full Job Description Job Role: MIS Executive Location: Gurgaon Job Description · Collecting information about the technical requirements that each department must meet · Developing and evaluating computer systems that satisfy company requirements · D...