Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Sirunagar, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy Related Operation And Hr And Admin Activites. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer, Email | Basic Excel, MS Word, MS Power Point

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Green Ray Technologies Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Green Ray Technologies Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Green Ray Technologies Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Green Ray Technologies Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 6, Villivakkam Road, Kalpalayam, Chennai 6000++ | 15 minutes from Kolathur station by Share Auto.

8. What are the timings of this job?
Ans. Green Ray Technologies Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Green Ray Technologies Pvt Ltd Sirunagar, Tamil Nadu

Related jobs

  • MIS Executive | Finance SPR India Chennai| Tamil Nadu

    Qualification - B.Com Total Experience- 2 to 5 Years in MIS Location: Perambur (Chennai) Skills Required: Tally, MIS, MS Excel Advanced 1. Preparation of Monthly Sales & Collection MIS of various Projects. 2. Coordination with CRM and Project Len...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Reporting

    We have an opportunity with British-Swedish multinational pharmaceutical and biotechnology company for MIS Reporting Experience: 5+years Location: Chennai Job Description Job Title: MIS - Reporting Job Summary: We are seeking a highly motivated and d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Payroll |amp| MIS Executive

    Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now