Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Skills Needed : MS CIT | Advanced Excel, Basic Excel

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. YOHESA FINANCIAL SERVICES will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. YOHESA FINANCIAL SERVICES expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. YOHESA FINANCIAL SERVICES expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Ms cit.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: near vinod memorial hospital above pravin textorial 3rd floor bishrantwadi pune 15.

8. What are the timings of this job?
Ans. YOHESA FINANCIAL SERVICES expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: YOHESA FINANCIAL SERVICES Pune, Maharashtra

Related jobs

  • MIS Executive

    Opening for (Writer Information) Profile - MIS Executive Location - Andheri Marol Salary- 25k In-hand Qualifation - Gradudate only must - Candidates should have good knowledge (MIS) Excel Experience - 1 to 3 years JD- MIS Executive 1:- Analyse and ma...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Opening for (Writer Information) Profile - MIS Executive Location - Andheri Marol Salary- 25k In-hand Qualifation - Gradudate only must - Candidates should have good knowledge (MIS) Excel Experience - 1 to 3 years JD- MIS Executive 1:- Analyse and ma...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Management Information System Executive

    Position: MIS Executive Requirement: • Graduate Freshers who have knowledge and practice on MS Excel • Candidates with 0-2 years of work experience in MS Excel Job Description: • Create and modify basic spreadsheets, including formatting cells, rows,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now