Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Noida, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Advanced Excel, Internet Surfing, MS Word, MS Power Point, > 30 WPM Typing Speed | Skills Needed : Email, Computer, MS CIT, Tally

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Athrav Agricure Pvt ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 25000 INR The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Athrav Agricure Pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Athrav Agricure Pvt ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms cit, Ms power point, Ms word, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Athrav Agricure Pvt ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no 403 prime plaza third floor munshi puliya lucknow.

8. What are the timings of this job?
Ans. Athrav Agricure Pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Athrav Agricure Pvt ltd Uttar Pradesh

Related jobs

  • BRANCH MIS COORDINATOR

    Job description Managing, training, and providing overall guidance to the sales team of an assigned territory. Setting reasonable sales targets to be achieved by the sales team. Monitoring the performance of the sales team and motivating members to m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Ghaziabad, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Support MIS Manager

    Key Responsibilities Areas: 1. Support the sales team with capturing, measuring, tracking, and analytics relevant to sales functional areas 2. Partnering with Sales to create and maintain sales forecasting models and data 3. Partner with the Sales De...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Noida, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive Bakshi Ka Talab

    Vacancy for MIS executive for a factory based in Lucknow. Qualification Graduation Experience 1 year and above in MIS reporting. Job description Make reports on Ms Excel as required Analyse data Compile the data into the required format. Skills Ms of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now