Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zak Venture will provide a salary in the range of 16000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zak Venture expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zak Venture does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 42 - Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Zak Venture expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Zak Venture

Related jobs

  • MIS cum Accounts Executive

    Full Job Description Urgently looking for a smart Male Candidate, Req Skills: Good knowledge of Tally, Bookkeeping, Basic Knowledge of GST, and TDS. Good knowledge of reconciliation. Good at Excel Formulas (Basic + Advanced). Knowledge of Email writi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Project Accounts | Manager |Executive

    Full Job Description Should have 5 to 15 yrs. experience in Construction projects. Must have experience in Cost analysis, Inventory reconciliation and reporting, Commercial documentation, Accounting of Supplier Subcontractor bills, Wages, Cash, Provi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Full Job Description As An MIS (Management Information Systems) Executive, You Are Required To Work With Data: This Role Is A Role For Professionals Who Are Good With Numbers. Knowledge Of Excel (Vlookup, Pivot Table, Charts) is a must.. Must Be Able...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Jaunpur, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now