Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Marunji, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Leadslogic Media will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Leadslogic Media expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Leadslogic Media expects the candidate to have the following skills: Basic excel.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Leadslogic Media expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hinjewadi, Pune-411057.

8. What are the timings of this job?
Ans. Leadslogic Media expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Leadslogic Media Marunji, Maharashtra

Related jobs

  • Urgent opening for MIS Executive

    Job DescriptionMinimum 6 Months experience preferred. Hands on experience in MS-Office. Preferably MS-Excel (H look-up, V look-up) Only male candidates preferred (Timing is 11:00 AM – 8:00 PM)Candidates should not have more than 12 months gap in over...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    Job DescriptionJOB RESPONSIBILITIES Prepare and disseminate essential daily, weekly and monthly reports. Prepare and submit ad-hoc reports Summarize the reports and provide valuable insights from the data. Make business dashboards/presentations whene...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Experience: 3+ years Responsibilities and Duties: • This is a team lead role. Expected to take a lead in driving business decisions through embedding use of data analytics at various stages of the Digital lending customer journey involving underwriti...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now