Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GUENSTIGER INDIA PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GUENSTIGER INDIA PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GUENSTIGER INDIA PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: DLF Phase 2 - Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. GUENSTIGER INDIA PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: GUENSTIGER INDIA PRIVATE LIMITED Haryana

Related jobs

  • MIS Executive

    Job Prolife- MIS Executive location- Gurgaon Experience- 1 year Job Description For MIS Executive chat & mail. process Preparation of MIS reports from the data available on sheets . Responsible for the preparation & maintenance of MIS reports...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS EXECUTIVE

    Preparation of MIS reports from the data available on sheets. Responsible for the preparation & maintenance of MIS Reports on Daily, Weekly & Monthly basis. Creating and updating Dashboards for management (Business Intelligence, MIS reports)....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing Assistant

    Salary ₹5,000 - ₹15,500 a month Job type Full-time Shift and schedule Day shift Benefits & Perks Cell phone reimbursement Qualifications Total work: 1 year (Preferred) Benefits Pulled from the full job description Cell phone reimbursement Full Jo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now