Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Pimpri-Chinchwad, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ms Food Point will provide a salary in the range of 14500 INR to 23400 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ms Food Point expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ms Food Point does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rajouri garden.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ms Food Point expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ms Food Point

Related jobs

  • Mis Executive

    Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Daily Sheets, Updating Files And Paper Works, Ensures Accuracy, Accounts Background Is Preferable, Follow Ups With Clients. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Ad...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Logistics MIS Executive

    Position - Logistics MIS Executive Location - Panvel, Mumbai Salary - 20000 to 22000 Qualification - Graduate Job Description • will be responsible for complete email communication to sales team (each request to be responded for BRN, pickup and deliv...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Position - MIS Executive Location- Swati Park,Baner, Pune, Maharashtra Interview Process - F2F - Pune Location Exp. 1+yrs Responsibilities: Required for MIS Executives & Computer Operators Good Communication Skills in Eng

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now