Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Hyderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Integro Hospitals Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Integro Hospitals Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Integro Hospitals Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Integro Hospitals Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Adikmet, Hyderabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Integro Hospitals Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

SALARY-₹12T–₹18T a month


Company Name: Integro Hospitals Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Mis Executive

    Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More info about this Mis Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sharma Steel Pvt Lts will ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Coupa System Administrator

    Full Job Description SUMMARY RealPage is looking for a Coupa System Admin to be responsible for configuration within the Coupa Application for the workflow approval flow designs, Chart of Accounts, Content groups, Tax codes, Punch out set ups, catalo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Full Job Description MIS Executive Job Description Template We are searching for an innovative, well-organized MIS executive to join our growing company. The MIS executive's responsibilities include designing and developing computer systems on time a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now