Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Greater Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aesthetic Homes will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aesthetic Homes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aesthetic Homes does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Aesthetic Homes, E4, Site VI , UPSIDC,Near The Grand Venice Mall, Greater Noida 201306 Uttar Pradesh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aesthetic Homes expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 7:00 pm | Monday to Saturday


Company Name: Aesthetic Homes

Related jobs

  • EDP | MIS Executive

    Location: Lucknow Experience: Min. 2-4 Yr. Salary (Per Month): Rs. 12k-18k. Experience should be in the same capacity from the same industry. SALARY WILL NOT BE A CONSTRAINT FOR THE BEST CANDIDATES. Need relevant qualifications & good computer sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Lucknow, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Hi, I hope you are doing great. We are looking for MIS Executive for international process Interested candidates can Drop the CV on abhilash.k@thedigigen.com or whatsapp me on +625214874 Job Summery:- • We are seeking a highly organized and detail-or...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    • Data entry in computer • Filing documents in computer • Doing office activities on a day to day basis • Receiving calls from customers • It is a Full Time Back Office / Data Entry job for candidates with 6 months - 1 years of experience of experien...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Lucknow, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now