Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Devpuri, Chhattisgarh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Wall Life India will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Wall Life India expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Wall Life India does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: New Dhamtari Rd, Devpuri, Chhattisgarh 4+2015.

8. What are the timings of this job?
Ans. Wall Life India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Wall Life India Devpuri, Chhattisgarh

Related jobs

  • Channel Sales Manager

    Required Team Leader (City Manager) Company Name- Wheelseye(GPS) Payroll 20000 + Incentive- + Attractive Incentive on Monthly Basis City-Chhattisgarh (Raipur,Bhilai,Bilaspur,Raigarh,korba,Ambikapur,Sakti-kharsia,jagdalpur,Kanker,Janjgir champa,Pathal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Full Job Description Hiring For MIS Executive : Location : Mowa and pandriRaipur Chhattisgarh Qualification : 12th / Graduate Experience : 1-2 Years Salary : 15,000 to 20,000 PM Skills : Good hands on excel Intersted candidates Can Call Us On +303714...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Raipur, Chhattisgarh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    Full Job Description Candidates Should Have Knowledge Of Accounting Software, Responsibilities Of Candidates Include: Tally Entry And Book Keeping Should Be Good In MS Office Excel. Should Be Able To Maintain Bank Statements Settle Costs On Balance S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now