Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Def Communications Private Limited will provide a salary in the range of 17000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Def Communications Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Def Communications Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 20 - Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Def Communications Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Def Communications Private Limited

Related jobs

  • Management Information System Executive

    REQUIREMENTS Industry: Edtech Immediate Joiners only Experience is required JOB DESCRIPTION • Gather various report from back end / ECRM tools • MIS reporting as per process. • Reduce time line for improve on TAT. • Coordinate & close loop the ba...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Job Description : Urgent Opening for Mis Executive in Fmcg Company for Ambala Location experience - 2 Years in Mis (v-lookup, H-lookup, Pivot, Conditional Formatting Etc) salary - 20,000 per Month male Candidate Only job Profile excellent Knowledge o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Management Information System Executive

    We are hiring for MIS Executive at faridabad location Salary- upto 25k Expr- Min 2 Year's Responsibilities of MIS Executives:  Designing, monitoring, analyzing, and troubleshooting IT systems.  Interpreting briefs and developing IT systems that mee...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now