Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Pimpri-Chinchwad,, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ms Food Point will provide a salary in the range of 14500 INR to 23400 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ms Food Point expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ms Food Point does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rajouri garden.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ms Food Point expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ms Food Point

Related jobs

  • Lead | Checker | Product Design |Turbo Compressors |

    Let’s Talk About You Your profile • Engineering drawingauthorized checking within a mechanical design environment, preferably in arelevant field such as centrifugal compressors / Axial compressor / Expanders,Pumps, and other complex machinery. • Chec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • SAP Vistex

    Job Description Application Developer Project Role Description : Design, build and configure applications to meet business process and application requirements. Must have Skills : SAP Vistex Good to Have Skills : SAP Sales and Distribution (SD), No F...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Engineer

    Hi Team Requirement: Data Engineer – Exp: 5 to 8 years Mandatory skills- Pyspark or Spark Python, SQL Cloud- AWS or Azure or GCP Creation of Data Pipeline Salary- Years into 4 times Notice- Immediate to 30 days Location - Pune,Bangalore, Hyderabad, C...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now