Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fido Investments Private Limited will provide a salary in the range of 16000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fido Investments Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fido Investments Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 17 - Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fido Investments Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Fido Investments Private Limited

Related jobs

  • MIS EXECUTIVE

    Position: Management Information Systems (MIS) Candidate Company: BFI Location: Gurgaon, India Salary Range: INR 15,000 - 20,000. Anyone with higher or relatable Package can apply as the candidates capablity also matters. Job Summary: We are currentl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Reporting

    As an EEO/Affirmative Action Employer, all qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, ****** orientation, gender identity, age, national origin, disability, or veteran Waste Management...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Entry Cum Mis Executive

    Job DescriptionHiwe are Looking Data Entry Cum Mis ExecutiveCandidate Have Must Be Any Logistic ExposerMin. 2-3 Year of Revilevent ExperienceMale Candidateshould Be Near by Sec-58, Within 15 Km areahave Good Knowledge of Excel and Basic Computer

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now