Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Adani Renewable Energy Twenty Eight Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Adani Renewable Energy Twenty Eight Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Adani Renewable Energy Twenty Eight Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 32 - Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Adani Renewable Energy Twenty Eight Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Adani Renewable Energy Twenty Eight Private Limited

Related jobs

  • Data Validation

    About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Creating, authoring, and reviewing the validation document 2. Working on the creation and maintenance of validation document templates 3. Validating the data shared by the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS | Team Lead

    About Us: Paytm is India's leading financial services company that offers full-stack payments & financial solutions to consumers, offline merchants and online platforms. The company is on a mission to bring half a billion Indians into the mainstr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MISS Executive

    Responsibilities • Collection and generation of daily, weekly and monthly reports on Google Sheets • Making MIS reports using pivot table, near sheets and other excel techniques. • Handling multiple reports, working with formula & pivot tables an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Gutam budha nagar, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now