Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Uttarpradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel, Basic Excel, Internet Surfing, MS Word | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Corpus Data Information Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Corpus Data Information Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Corpus Data Information Services Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C-883, Opp-PAC Gate No.3 | Mahanagar Lucknow NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Corpus Data Information Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
MIS Executive
As an MIS Executive, you will be responsible for managing and managing the Department information systems to support business operations and decision-making. You will play a critical role in implementing managing data, generating reports, and providi...
-
MIS Executive
Skills required 1. Interpersonal Skills 2. MIS Management 3.Co-ordination with cross functional teams 4. Health Renewal 5. Proficient in excel formulas. 6.Prefered from Health,Banking sector. Experience-2 to 3 yrs 5 days working, Saturdays & Sund...
-
MIS Executive
MIS Executive Job Description: We are searching for an innovative, well-organized Sales MIS executive to join our growing company based at Noida location. Responsibilities: • Create dashboard data using excel spreadsheets • Preparing data representat...