Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Bengaluru , Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Excel, Google Sheet , Pivot Tables Basic, Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Inventory Management, Basic Excel, Advanced Excel, MS Word, File and Paperwork Management, Stock Management, Manage Operations | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Orion Sutures (India) Private Limited will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Orion Sutures (India) Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Orion Sutures (India) Private Limited expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Inventory management, Manage operations, Ms word, Stock management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NO.138-B, 2nd Floor, "UDAYAGIRI COMPLEX", 3rd Phase KIADB INDUSTRIAL AREA, PEENYA, Bangalore -560057.

8. What are the timings of this job?
Ans. Orion Sutures (India) Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:00 am - 5:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Orion Sutures (India) Private Limited

Related jobs

  • Computer operator Data entry Operator MIS Executive

    Hi Greetings for the day V Tech Data Outsourcing Home Based Offline Online Manual Jobs Are You Looking For The Best Legitimate Genuine Online Offline Part Time Full Time Work From Home Jobs In India If Yes You Are Welcome We Are Leading In This Field...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Bengaluru , Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • Procurement and Logistics Buyer

    Description General information: The Hitachi Energy Indian Operations Center (INOPC) is a competence center with around 1500 skilled engineers who focus on tendering, engineering, planning, procurement, functional system testing, installation supervi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Bengaluru, Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • Utility Manager

    Utility Manager - Required for Engineering Component Manufacturing Company located at Electronic City Bangalore. Qualification: Diploma (Civil or Electrical) Experience: Minimum 10 years. Job Description: Experience in Civil construction & repair...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now