Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MAXSUM REALTORS PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MAXSUM REALTORS PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MAXSUM REALTORS PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 32 - Noida.
8. What are the timings of this job?
Ans. MAXSUM REALTORS PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Mis Executive
As An Mis Executive, You Will Be Responsible For Managing And Managing The Department Information Systems To Support Business Operations And Decision-Making. You Will Play A Critical Role In Implementing Managing Data, Generating Reports, And Providi...
-
System Executive
Qualifications: For all the above positions, prior experience in respective domain along with related qualifications is a must. Note: Approval awaited from A.I.C.T.E.
-
MIS |amp| Reporting | Senior Executive
JOB PURPOSE JustJob Job Portal, powered by Vision India Services Pvt Ltd, is a leading online platform connecting job seekers with employers. With over 10,000 job listings and 25 lakhs job seekers, JustJob is rapidly growing. We aim to expand to 50,0...