Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A Khandare Infra (Opc) Private Limited will provide a salary in the range of 14000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A Khandare Infra (Opc) Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A Khandare Infra (Opc) Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Koregaon Park, Pune`.

8. What are the timings of this job?
Ans. A Khandare Infra (Opc) Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: A Khandare Infra (Opc) Private Limited Kondivali

Related jobs

  • MIS Executive |Content Syndication|

    Hi, We have an opening for MIS Executive (Content Syndication)' in Rajshri Entertainment Private Limited. Requirement : • Prepare & Maintain monthly MIS reports • Prepare & maintain an agreement database to track records for all acquired cont...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More info about this Mis Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. A Khandare Infra (Opc) Pri...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive |Content Syndication|

    Hi, We have an opening for MIS Executive (Content Syndication)' in Rajshri Entertainment Private Limited. Requirement : • Prepare & Maintain monthly MIS reports • Prepare & maintain an agreement database to track records for all acquired cont...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now