Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Chennai, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Work Experience In Following Skills Vlookup Hlookup Conditional Formatting If Statements Pivot Tables Charting Hyperlink Keyboard Shortcuts Google Sheets. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel | Skills Needed : Email
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Phifer India Private Limited will provide a salary in the range of 18000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Phifer India Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Phifer India Private Limited expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Email.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Phifer India Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: New No. AD-13/Old No.AD-83, 3rd Floor, Shanthi Colony, Anna Nagar, Chennai-40.
8. What are the timings of this job?
Ans. Phifer India Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Payroll |amp| MIS Executive
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...
-
Hiring for Management Information System
Greetings. Join one of India's Top 100 Best Companies to Work for, Novac Technology Solutions Private Limited. 1. Should be from a BPO background (Call center) 2. Strong knowledge in Excel 3. Preparation of MIS Report as per business requirement 4. M...
-
Payroll |amp| MIS Executive
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...