Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organize Files And Paper Works, Ensures Accuracy. > 30 WPM Typing Speed
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jain Bakers will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jain Bakers expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jain Bakers expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no. 202, A wing, Kailash Industrial estate, Vikhroli west,Mumbai,Maharashtra : 40007+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Jain Bakers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
MIS Executive
ROLE & RESPONSIBILITIES Key Responsibilities: • Distribution hygiene: Sales operations hygiene parameter MIS with data analyse and highlighting non-adhering outliers for improvement. • 3P sales manpower management • Distribution system data manag...
-
Project Manager
Role Purpose The purpose of the role is to manage delivery of a projectdriving operations and delivery governance, ensuring right talent supplychain to optimize customer satisfaction and cost of delivery Do Delivery Management Ensure seamless deliver...
-
Relationship Manager
Visit assigned Partner Branches and interact with Bank Branch Managers & SPs as per SOP - Interact with customers to explain the products and solutions. Assist and complete the documentation as per guidelines - Ensure Sales Targets assigned are m...