Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Bengaluru , Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sairavi Infrarachan will provide a salary in the range of 1+000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sairavi Infrarachan expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sairavi Infrarachan does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Banaswadi, Bangalore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sairavi Infrarachan expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sairavi Infrarachan

Related jobs

  • MIS Executive

    About SMYTTEN Smytten is India's largest Omnichannel premium discovery and trial platform rated in the Top 20 shopping apps on play store where consumers can enjoy a specially curated shopping experience hassle-free. We are one of India’s largest pre...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts |amp| Finance Executive

    Formed with the vision of helping brands in digital customer experiences, we believe that machine learning and AI are going to fundamentally transform omni-channel digital engagement. We are visionaries, data scientists, coders and business people. A...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Manager Finance and Accounts

    Assistant Manager Finance and Accounts / 3-5yrs Exp / Sal : 3L - 4.5L PA CTC JOB LOCATION : Koramangala, Bangalore JOB TITLE : Finance and Accounts Executive EXPERIENCE : Minimum 3 - 5 Years PREFERRED QUALIFICATION : Graduates (B.com) , PG M.com and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now