MIS Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Advanced Excel, MS Word

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fortune Credit Capital Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Fortune Credit Capital Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fortune Credit Capital Ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Fortune Credit Capital Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Parel East..

8. What are the timings of this job?
Ans. Fortune Credit Capital Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Fortune Credit Capital Ltd

Related jobs

  • MIS Executive

    Job Opening with Pamac Finserve For the role of MIS Executive. No Fresher's Allowed. Location: Dadar(E). Qualification: Graduation Mandatory. Shift Timing: +:30am-6:30pm. Job Description: Required Excel knowledge (i.e. HLOOKUP/ VLOOKUP/Pivot table et...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 22K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More info about this Mis Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Nand Composites Private Li...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More info about this Mis Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Nand Composites Private Li...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now