MIS Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Develop New Automation Tools & Customized Google Sheets & Applications Maintaining Sheets, Ensures Accuracy. Managing All It Work.Knowledge Of Google Sheets And Excel. Knowledge Of Excel Formulas Like V-Lookup, Pivot Tables, Query And Import Range Etc. Apply Here-- Https://Forms.Gle/+Qu877Z3Ms1+Ssef8. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, Internet Surfing | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Imperio Railing Systems will provide a salary in the range of 18000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Imperio Railing Systems expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Imperio Railing Systems expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Email, Internet surfing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Imperio Railing Systems expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1, Aman Chambers, Opp Charni Road Station, Next to Vijay Sales, Mumbai - 400004.

8. What are the timings of this job?
Ans. Imperio Railing Systems expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Imperio Railing Systems

Related jobs

  • MIS Executive

    Apply MIS Executive E EFFICENT Insurance Brokers Pvt Ltd Mumbai, Maharashtra Apply 18 hours ago ₹1L–₹2L a year Full–time Urgent Requirement for the MIS Executive in Insurance domain of Motor Insurance Roles and Responsibilities • He/ She must have Ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Apply MIS Executive E EFFICENT Insurance Brokers Pvt Ltd Mumbai, Maharashtra Apply 18 hours ago ₹1L–₹2L a year Full–time Urgent Requirement for the MIS Executive in Insurance domain of Motor Insurance Roles and Responsibilities • He/ She must have Ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Apply on WorkIndia.in Mis Executive B Best Roadways Limited Mumbai, Maharashtra Apply on WorkIndia.in 13 hours ago ₹10T–₹12T a month Full–time Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now