MIS Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. > 30 WPM Typing Speed, MS Word | Skills Needed : Email

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Best Roadways Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Best Roadways Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Best Roadways Limited expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Email, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5th Floor C Wing Pramukh Plaza, Cardinal Gracious Rd, Chakala, Andheri East Mumbai , Opp P&G Plaza.

8. What are the timings of this job?
Ans. Best Roadways Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Best Roadways Limited

Related jobs

  • Manager | sr| Manager MIS and Costing

    Location: Patalganga Duties & Responsibilities: • Preparation of daily PLATTS data & trends report and send to Senior management. • Presentation of monthly plant performance presentations • To prepare monthly MIS report (financials) to DGM / ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Good Advance Excel Knowledge Required , Preparation Of Excel Reports , Using Vlookup , Pivotable Formulas. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel More info about this Mis Executive Job: 1. How much salary can I ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Job Title: MIS Executive Industry of the Client: Recruitment (Consultancy) Number of Vacancies: 2 Job Description/Profile Description: 1) Data entry/updates 2) Building dynamic Reports using pivots, vlookup, advance excel features etc. 3) Track work ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now