MIS Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Apply on WorkIndia.in
Mis Executive
T
Truetech Services Private Limited
Haryana
Apply on WorkIndia.in
14 hours ago
₹15T–₹20T a month
Full–time
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Truetech Services Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Truetech Services Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Truetech Services Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 2+ - Gurgaon.
8. What are the timings of this job?
Ans. Truetech Services Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Senior Executive Finance
Country/Region: IN Field: Support & transversal Location: Faridabad (IND_FAR), IN Type of Contract: Permanent Level of experience: 00-02 years Job number: 32+42 It has been more than 60 years since SYSTRA has garnered expertise that spans the ent...
-
Senior Engineer | Sitecore
Since 1++3, EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) has leveraged its advanced software engineering heritage to become the foremost global digital transformation services provider – leading the industry in digital and physical product development and digital...
-
Creative Director
Role: Creative Director Experience: 2-3 years Location: Gurgaon (Hybrid) Limelitt: We are a team of highly energized, enthusiastic content strategists, backed by our experienced digital personal branding experts, who help you effectively tell your st...