Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Noida, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email | Internet Surfing, Advanced Excel

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tarde India will provide a salary in the range of 22000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Tarde India expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tarde India expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Email, Internet surfing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Tarde India expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 136 Raina tower near CBSC buliding.

8. What are the timings of this job?
Ans. Tarde India expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Tarde India

Related jobs

  • HR | MIS Executive

    Responsibilities: • Weekly, Bi-monthly and Monthly Reports - HRIS, turnover rates, flash report, comparator, employee productivity reports and demographics • Data visualization and Dashboards preparation. • Improve HR information systems and data ana...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Coordinator

    We are manufacturing Company having 3 units in 2 States of India. We are looking for DME (Data Manager Executive) who can handle MIS (Management Information System) . Candidates should have work experienced in near sheet & Data Studio. Candidates...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Ghaziabad, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Management Information System Executive

    Urgent Hiring for LMCE (Last Mile Channel Enhancement Pvt. Ltd.) Position - Sr Executive (MIS) Experience - 2-4 years Must have experience in FMCG Location - Noida Salary - 3 to 5 LPA Drop resume only if relevant Parvati@lmce.in Contact-7+82108106

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now