MIS Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More Than 2 Years Experience Compulsory. | > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel, MS Word, Internet Surfing, Basic Excel, MS Power Point | Skills Needed : Email, Tally

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ZABRIC impex will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ZABRIC impex expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ZABRIC impex expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. ZABRIC impex expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A-64 udyog vihar road no 17 vkia.

8. What are the timings of this job?
Ans. ZABRIC impex expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: ZABRIC impex

Related jobs

  • MIS Executive

    AddThis Sharing ButtonsShare to FacebookFacebookShare to TwitterTwitterShare to LinkedInLinkedInShare to PinterestPinterestShare to MoreAddThis RSS Feed The MIS executive's responsibilities include designing and developing computer systems on time an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| MIS Executive

    JOB DESCRIPTION PROFILE - MIS EXECUTIVE • Must have tally knowledge • Must have Excel knowledge • Collecting information about the technical requirements that each department must meet • Developing and evaluating computer systems that satisfy company...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Job Description Generate and distribute management reports in accurate and timely manner. Develop MIS documentation to allow for smooth operations and easy system maintenance. Provide recommendations to update current MIS to improve reporting efficie...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now