Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Sarkhej-Okaf, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Have Good Knowledge Of Different Excel Formulas, Should Have Knowledge Of Macros, If Possible Thorough Knowledge Of Excel Or Google Sheets. Should Know Pivot Tables A Background In Mathematics Will Help. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shaifali Steels Limited will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shaifali Steels Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shaifali Steels Limited expects the candidate to have the following skills: Advanced excel.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shaifali Steels Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shaifali Steels Ltd, 1563 Sola-Kalol Road, Near Shah Alloys Ltd., Santej, Gandhinagar, Gujarat..

8. What are the timings of this job?
Ans. Shaifali Steels Limited expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shaifali Steels Limited

Related jobs

  • MIS Executive

    We have excellent opportunity as a MIS Executive Profile. MIS , MS EXCEL, Hlookup, VLookup, Formats, Solutions, must be. Job Type: Full-time Salary: ₹+,255.68 - ₹25,000.00 per month Schedule: • Day shift Education: • Bachelor's (Preferred) Experience...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Job Description for Sr. MIS Executive Location: Ahmedabad India Time: 5:30PM to 2:30 AM (Mon-Fri) Experience: 1+ Years Education – Graduate Responsibilities: • Collect, analyze, and present data for decision-making. • Generate regular and ad-hoc repo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Rajpal group Accurately input and update data to build reports and dashboards, following established guidelines and procedures. Verify and review data for errors, inconsistencies, or missing information, ensuring data quality an

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now