Mis Executive

  • Category: Customer Care Executive
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

We Are Seeking A Highly Organized And Detail-Oriented Mis Sales Report Associate To Join Our Team. In This Role, You Will Be Responsible For Generating, Analyzing, And Presenting Sales-Related Data To Support Effective Decision-Making Within The Organization. The Ideal Candidate Should Possess Strong Microsoft Office Skills, Including Advanced Exce. Advanced Excel

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yewale Amruttulya Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yewale Amruttulya Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yewale Amruttulya Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: We looking a candidates for Mumbai Loaction.

8. What are the timings of this job?
Ans. Yewale Amruttulya Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Yewale Amruttulya Pvt Ltd

Related jobs

  • Senior Accountant

    We are looking for an Senior Accountant to perform daily accounting tasks. Senior Accountant responsibilities include managing Payables and reimbursements, entering financial transactions, RERA registration, creating invoices, and collection. Ultimat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring For Chat Process

    Hiring For Chat Process5 Days Working2 Days OffShifts 24*7Both Side TransportQualification • Graduate / Under GraduateSalary 2. + LPA to 3.5LPA (+ Variable)Atleast 18 Months BPO experience requiredLocation - Pune( Viman Nagar)ONLY IMMEDIATE JOINERS R...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Support Associate

    Job Responsibilities: • Excellent communication skills to attend/resolve client issues on calls/chat/mail. • Communication scale - CEFR ::C1, C2 • Open to work in 24*7 Shifts, voice process, rotational weekly off, work from office environment and can...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now