MIS Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Having Experience Has Mis. Knowledge Of Pivot Table, Vlookup. Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Job Point India will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Job Point India expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Job Point India does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Navi Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Job Point India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Job Point India

Related jobs

  • MIS Executive

    An MIS executive is responsible for overseeing all the information technology activities of a digital gold company. They are responsible for planning, integrating, and administering all computer-related activities of the organization. The typical dut...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    Job Description_ - . _BCom/MCom or relevant - Excellent knowledge of _Advanced Excel and Tally Prime is must_ Salary: ₹20,000.00 - ₹25,000.00 per month Benefits: - Provident Fund Schedule: - Day shift - Fixed shift Ability to commute/relocate: - Pune...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    • Experience: 02 Years minimum, Data Analysis understanding mandatory; SQL and Macro writing is must • Working with the Training Sales Enablement team to help pull out data and create reports on a regular basis. • Working on multiple tools for extrac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now