Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Roster Services will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Roster Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Roster Services expects the candidate to have the following skills: Advanced excel.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Roster Services expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mira Road, Mumbai..

8. What are the timings of this job?
Ans. Roster Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Roster Services

Related jobs

  • MIS Executive for Mumbai |Third Party|

    Opening: 1 Nos. Job ID: 536+8 Employment Type: Full Time Reference: Work Experience: 3.0 Year(s) To 8.0 Year(s) CTC Salary: 2.00 LPA TO 4.20 LPA Industry: Telcom/ISP/Dotcom Qualification: Any - Any Graduation Location: • Mumbai Job Description: Job d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Management Information System Executive

    Job Location: Baner, Pune Shift: US Shift: : 08:30PM to 05:30AM Job Description: • End-to-End resume database management on JobDiva • Generate Key recruiting insights using the ATS • Promote smooth collaboration between various stakeholders & tea...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hotel Management Teacher G

    Responsibilities of Hotel Management Faculty Conduct and supervise daily training and development . Plan, organize, and direct a wide range of on / off campus training activities. Conduct orientation sessions at weekly, monthly and yearly basis. Hote...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now