MIS Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Data Entries Related To Back End Departments Like Hr, Admin N Projects. > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel, Basic Excel, MS Word, MS Power Point | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Revmax Telecom Infrastructures Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Revmax Telecom Infrastructures Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Revmax Telecom Infrastructures Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +02, Mayuresh Chambers, opp Raheja, Sector 11,
CBD Belapur 400614 | 5 minutes from Belapur station by Walking.

8. What are the timings of this job?
Ans. Revmax Telecom Infrastructures Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Revmax Telecom Infrastructures Pvt Ltd

Related jobs

  • Sales Operations Executive |MIS|

    Role: Sales Operations Executive (MIS) Type: Full-time Industry: IT Services Location: Navi Mumbai Responsibilities: • Manage and maintain accurate and up-to-date sales data, including customer records. • sales pipelines, and contracts. • Expected to...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive | Google Sheets

    Job Title: Data Management Executive Department: Development Openings: 2 Reports to: Managing Director Effective Date: Immediately Salary: Upto 40,000 per month Job brief : We are looking for an experienced, motivated Data Management Executive. We’re...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Import Executive

    Overview: The Import/Export Executive will be responsible for overseeing and managing the import operations of goods, ensuring compliance with Indian & international trade regulations, and optimizing supply chain efficiency. This role will involv...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now