Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Ernakulam, Kochi, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pro Interactive Services India Pvt Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pro Interactive Services India Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pro Interactive Services India Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Pro Interactive Services India Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tutus tower 2nd floor,palarivattom.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pro Interactive Services India Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Pro Interactive Services India Pvt Ltd

Related jobs

  • Reservation Manager

    Calicut Requirements • Good Communicator, must be polite and personable over the phone. • 3+ years of progressive experience in travel industry revenue management, Reservation Management, travel industry distribution/channel management, and/or hospit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    WAYANAD, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Job Description Looking for MIS Executive Industry: FMCG Gender: Male Candidates Experience : Minimum 2years to 8years exp. in MIS Role Salary: 25,000/- to 40,000/-Location : Palakkad, Kerala Requirements Collecting & Compiling Business Sales fig...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Palakkad, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    MIS Executive for our academic institution in Kochi. Expecting a talented, energetic Experienced/fresher with a keen eye for mistakes Roles & Responsibilities: • Managing student data • Preparing weekly, monthly, quarterly & yearly reports &a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now