Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Hyderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Basic Excel, MS Word | Skills Needed : Computer

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Quality Austria Central Asia Pvt Ltd will provide a salary in the range of 13000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Quality Austria Central Asia Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Quality Austria Central Asia Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hyderabad, Andhra Pradesh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Quality Austria Central Asia Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Quality Austria Central Asia Pvt Ltd

Related jobs

  • Information Technology Executive

    The candidate should be having technical background like B Tech/M Tech/MCA. Only hospital experience required. Should be well versed with HIMS (preferably Insta software), Firewalls, Server maintenance, Networking, Hardware, CCTV, Biometric, SMS Coun...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Develop, implement, and maintain MIS systems (i.e., system development and upgrades, application interfaces, data entry, reporting, and data archiving); provide technical support to end users; and train users • Coordinate and build relationships with...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS EXECUTIVE|MALE|ERNAKULAM|KALAMASSERY

    JOB TITLE MIS EXECUTIVE-MALE-ERNAKULAM-KALAMASSERY(JOB CODE-D270623) GENDER MALE EXPERIENCE REQUIRED FRESH OR EXP, WORK TIME-+ AM TO 7:30PM SALARY 12K-15K QUALIFICATION ANY DEGREE, EXCEL V4U JOBS HR CONSULTANTS, ALUVA,COCHIN, CALL/WHATSAPP-

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now